e-sigaret 

Een vaporizer is een draagbaar apparaat dat wordt gebruikt om vloeistof te verdampen voor inhalatie. Ondanks al deze verschillende soorten e-liquid heeft elk van hen dezelfde eigenschappen: 

Een elektronische component die warmte produceert, geeft altijd directe damp af.

Het recept van de e-liquid bevat ten minste 80% propyleenglycol. En de meeste of meerdere smaakstoffen, stabilisatoren en additieven. De meeste smaken zijn relatief goedkoop en stabiel verkrijgbaar. Aroma’s bevatten meestal minstens 86% propyleenglycol.

Een e-liquid wordt gebruikt in een apparaat voor vaping. Het bevat minstens 50 ml (2 vloeibare ounces) e-liquid en een verwarmingselement.

Een vaporizer maakt gebruik van een gesloten systeem. De o-ring en het verwarmingselement zijn bevestigd aan een kleine container. Insluiting en sterilisatie van de verdampers gebeurt door de container weerbestendig te maken.

De warmte wordt geproduceerd door de warmtebron die wordt toegepast met behulp van een kop als apparaat of door het verbranden van een wegwerppatroon.

Het inhaleren van vloeistof rechtstreeks in de longen wordt e-sigaret gebruik genoemd.

Vaporizer met e-liquid vereist een opgeladen batterij. Het maximum aantal batterijcellen is 2. Het is een elektronisch apparaat dat gevoed wordt via een magnetische connector. Om de batterij op te laden, wordt de batterij aangesloten op een oplader en aangesloten op een stopcontact. Om de batterij leeg te maken, moet de lader uit het stopcontact worden gehaald en het laadsysteem worden verwijderd.

Dit apparaat wordt soms verward met butaan gedreven vaporizers en andere keren verward met e-sigaret. Dit apparaat wordt gebruikt om te roken niet E-sigaretten, het apparaat heet een vape pen. Deze e-sigaretten damp kan worden vervangen door normaal roken.

elektrische sigaret specialist