De technische vaardigheden van een 3D-animator

Als het gaat om 3D-animatie, is het belangrijk om de technische vaardigheden te hebben. Natuurlijk maakt de computer niet automatisch geweldige animaties; de animator doet. Dat gezegd hebbende, je zult nog steeds in een complex stuk animatiesoftware zoals Maya zitten, dus je zult de tijd moeten besteden om de software te leren. Ook al is een 3D-toepassing gewoon een hulpmiddel om mee te animeren, je moet nog steeds leren hoe je dat hulpmiddel kunt gebruiken, omdat software zoals Maya ingewikkelder is dan potlood en papier.

Een geweldige plek om te beginnen is met inleidende animatie-tutorials zoals Inleiding tot animatie in Maya of Inleiding tot animatie in 3ds Max. Met deze zelfstudies kunt u aan de slag en vertrouwd raken met de software, zodat u meer tijd kunt besteden aan animaties.

channelorange.nl